© Antti Kähönen
Ajankohtaista
Etusivu
Ajankohtaista
Yhdistys
Jäsenyys
Kotisatama
Venepaikat
Kerhorakennus
Yhteystiedot
Avoimen rantakameran kuva

 

 

Ajankohtaisista asioista ja uutisista kerrotaan aina ensimmäisenä Facebook-sivullamme!

Kevätkokous 21.4.2024 klo.14.00 kerhotalolla

Sääntömääräiset asiat

Kevättalkoot 18.5.2024 klo.10.00

Pihan kunnostusta ja siivoilua. Illalla sauna lämpeää.

Hallitus

Hallitus kokoontuu tarvittaessa.

Venepaikat 2024

Uudet seuran jäsenet (ja vanhat) pääsevät jonoon tuleville vuosille ilmoittamalla siitä satamakapteenille. Vanhat paikat säilyvät normaalisti, luopumisesta ilmoitettava satamakapteenille. Venepaikka ei periydy, eikä sitä voi vaikkapa veneen myynnin yhteydessä "välittää" mukana kenellekkään. Paikkoja ei voi lainata omin nokkineen kaverille (ohjeistus jäsenillä), koska paikkoihin liittyy portin avaimen vastuu. Paikkatiedustelut satamakapteenilta: matti.mollari@gmail.com

Kivilaiturin kameravalvonta

Kivilaiturin satama-alueella on tallentava kameravalvontajärjestelmä. Rantakameran kuvaa voi seurata reaaliajassa:
Avoimen rantakameran kuva
Olemme lisänneet kameroita laiturille, laavulle ja takapihalle. Kameroista voi tiedustella Satamakapteenilta.

Yhdistyksen liput ja viirit

Yhdistyksen isoa perälippua voi tilata puheenjohtajalta hintaan 30 euroa/lippu. Veneenomistajan viirit maksavat 25 euroa/kpl. Perälipun käyttö veneessä edellyttää veneen katsastusta.

Veneiden katsastus

Karjalohjan veneilijät kuuluu Suomen Purjehdus- ja Veneilyliittoon. Veneilyturvallisuuden takia suositellaan, että veneet katsastetaan.

Karjalohjan veneilijöiden katsastajat katsastavat veneitä 20 euron katsastusmaksulla. Katsastajamme ovat Jari Pulliainen

Lisää veneen katsastuksesta voi lukea Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n sivustolta osoitteesta http://www.spv.fi/katsastus.

Veneiden tietojen kerääminen

Pyrimme saamaan venerekisterin ajan tasalle. Tästä syystä pyydämme ilmoittamaan veneen tyypin, moottorin koon ja merkin sekä onko vastuuvakuutus olemassa Matti Möllärille sähköpostilla matti.mollari@gmail.com

Karjalohjan veneilijät ry Facebookissa

Yhdistyksemme näkyy myös sosiaalisessa mediassa. Facebook-sivumme löydät klikkaamalla sivun vasemmassa alalaidassa olevaa Facebook-logoa. Kaikki tykkäämään!

Päivitä yhteystietosi!

Jos yhteystiedoissasi on tapahtunut muutoksia, tiedota niistä sähköpostilla osoitteeseen matti.mollari@gmail.com . Ilmoita osoitetiedot, sähköpostiosoite ja matkapuhelinnumerosi. Käytämme viestinnässä pääasiassa sähköpostia. Puhelinnumero on erittäin tärkeä mm. myrskyn varalta. Jäsenet ovat itse velvollisia pitämään yhteystiedot ajantasalla.

Palaute

Palautetta, kysymyksiä ja ideoita liittyen yhdistyksen toimintaan voi soitella hallituksen puheenjohtajalle.